Öğrenci Koçluğu Paketi

Öğrenci Koçluğu

275 ₺

Bir Aylık Eğitim Koçu Ücreti

Öğrenci Koçluğu Paketi

Eğitim koçluğu sistemiyle birlikte öğrencilere özel en doğru ve en etkili eğitim programları sunulur. Online deneme sınavları sayesinde öğrencilerin durumları yakından takip edilerek, onlara özel çalışma programları hazırlanır. Bu sayede her öğrenci kendi öğrenme tarzına uygun programlarla, kendi hızında öğrenir.

İmkanlar

  • Bire bir öğrenci koçluğu desteği.
  • Aylık Türkiye geneli online deneme sınavı (8 adet)
  • Online akademik soru bankası (6 adet)
  • Haftada 2 defa online görüşme ve canlı destek.
  • Öğrenme planları ve haftalık ders çalışma planı kontrolü.
  • Ödev takibi ve değerlendirilmesi.
  • Bireysel çalışma programı
  • Motivasyon
  • Stres ve kaygı yönetimi
  • Yapay zeka destekli öğrenme planları
  • Öğrenci ve veli görüşmesi
  • Online soru bankası

Öğrenci Koçluğu Sistemi ve İşlevleri

Evde Eğitim tarafından verilen eğitim koçluğu hizmeti temelde iki başlık altında şekillenmektedir. Verimli Çalışma Teknikleri ve Motivasyon çalışmalarında; öğrencilere doğru ders çalışma metotları öğretilmekle birlikte, onlara en uygun çalışma yolları hazırlanır Takip sistemi ile ise, öğrencilere belirlenen hedefler doğrultusunda çalışma planları oluşturulmaktadır. Öğrencilerin bu planları takip etmeleri desteklenerek, deneme sınavları ile anlaşılmayan ya da eksik kalan konular belirlenir.
Her öğrencinin öğrenme hızı ve öğrenme yolları birbirinden farklıdır. Online deneme sınavları sonuçlarına göre eğitim koçlarımız tarafından öğrencilere özel olarak çalışma programları hazırlanır. Günlük, haftalık ve aylık olacak şekilde planlanan programlar sayesinde, öğrencilerin başarılarının artırılması hedeflenir.
Özellikle sınav sürecinde olan öğrencilerin üzerinde çok büyük bir yük oluşabilir. Ailenin ve toplumun beklentileri, çocuğun hedefleri öğrencilerin üzerindeki baskıyı artırabilmektedir. Öğrenci koçlarımızla düzenli olarak yapılan görüşmelerde öğrencilerle:
  • Kendini tanıyarak hedef belirleme,
  • Sınav kaygısını kontrol edebilme,
  • Doğru zaman yönetimi,
  • Motivasyonu verimli tutma ve kullanma,
  • Verimli çalışmanın yolları gibi farklı alanlarda çalışmalar yapılmaktadır.
Eğitim koçluğu ile öğrenciler, Türkiye geneli gerçekleştirilen aylık 8 adet online deneme sınavına katılabilmektedir. Sınav sonuçlarına bağlı olarak hazırlanan çalışma programına uygun hareket ederek, anlamadıkları konuları tamamlayabilme imkanı elde edebilirler. Buna rağmen, eksik kalının ya da tam olarak anlaşılmayan dersler için Evde Eğitim 'in uzman ve deneyimli kolej öğretmenlerinden yardım alınabilir.
Eğitim koçlarımız ve öğrencilerimiz, belirledikleri programlara göre haftada iki gün bire bir online görüşme sağlamaktadır. Bu görüşmeler yazılımı tamamen kendimize ait olan, kişisel verilerin güvende tutulduğu sistemimiz üzerinden yapılmaktadır. Online görüşmelerin dışında öğrenci koçlarımız, sürekli olarak öğrencilerimizle iletişim halindedir.
Her öğrenci farklı öğrenme tarzına sahiptir. Öğrenci koçluğuyla birlikte PDR mezunu öğretmenlerimiz çocuklarınızın öğrenme tarzına uygun olarak, çalışma programları hazırlar. Düzenli olarak online görüşmelerle öğrencinin ilerleyişini kontrol eder. Evde Eğitim öğrenci koçluğu sisteminde, koçlara yön gösterici olmakla birlikte öğrencilerin gelişimlerini de destekleyen, online soru bankaları ve deneme sınavları da öğrencilere sunulur.
Eğitim koçlarımız öğrencilerle olduğu kadar, velilerle de sürekli olarakhalinde kalır. Düzenli olarak öğrencinin gelişimiyle ilgili raporlar hazırlayarak, bunları velilere sunar. Eğitim koçlarımız online ve telefon görüşmeleriyle çocuk gelişimi, sınav süreci yönetimi gibi farklı alanlarda da velilere destek sağlar.

Son Yorumlar

Eğitim Koçluğu Paketi Kullanıcıları

"Okuldan ve öğretmenden uzak bir şekilde çocuğumun nasıl eğitim göreceği konusunda kaygılarım vardı. Ancak Evde Eğitim'in eğitim koçlarıyla tanıştıktan sonra bu korkularım son buldu. 6. sınıfa giden kızımı yormayan ona en uygun ders programı ve düzenli olarak öğrenci koçuyla gerçekleştirilen görüşmeler sayesinde, kızım artık çok daha istekli."

Halide GÖKTEKİN

"Profesyonel eğitimcileri ve teknolojiyi bir araya getiren sistemle, alanında en iyisi. Sizi anlayan ve ihtiyaçlarınıza karşılık veren bir eğitim danışmanımız olduğu için çok mutluyuz. Her daim yanımızda olan hocamıza teşekkür ederiz."

Yağız YERLİ

"Evden ders çalışma konusunda oğlumun takibini benim yerime ve benden çok daha iyi yapan sevgili eğitim koçumuza binlerce kez teşekkür ederiz. Evde Eğitim ile birlikte artık oğlum hem kendine vakit ayırabiliyor hem de derslerine düzenli bir şekilde çalışabiliyor. Üstelik eksik kaldığı konuları da deneme sınavlarıyla kolayca öğrenebiliyoruz."

Elif Hazal GÜLERYÜZ