Evde Eğitim Nedir?

Evde Eğitim Nedir?

Evde Eğitim yeni nesil uzaktan eğitim sistemi; herkesin katılabileceği online dersler ve öğrenci koçluğu desteği sağlar. Uygun maliyet ve esnek çözümler sunan evde eğitim sistemi, yeni beceriler geliştirmek ve kaliteli eğitim deneyimi edinmek isteyen tüm öğrencilerin katılımına açıktır.

İnternet tabanlı evde eğitim ile gelişime ve değişime tanık olun.

Çocuklar çevrimiçi olmayı sever, bunun avantajlarından yararlanın!

Herkes İçin Sınırsız Eğitim Deneyimi

Okula destek ve sınavlara hazırlık için yardımcı, evde eğitim sistemiyle tüm öğrencilere zamandan ve mekandan bağımsız eğitim sunulur. Öğrenciler offline derslerle ders tekrarları yapabilir, online dersler sayesinde de canlı ve etkileşimli ders deneyimini yaşayabilir. Her gün istedikleri kadar çalışmanın ve dersleri diledikleri zaman tekrar etmenin keyfini çıkarırlar.

Profesyonel Ekip

Evde Eğitim öğrencilere, alanlarında uzman ve deneyimli öğretmenlerden ders dinleme ve soru çözümü gerçekleştirme imkanı sunar. Ankara’nın başarılı kolejlerinde öğretmenlik yapmış eğitimcilerle dershaneye ya da özel okula gitsin gitmesin tüm öğrencilerin okul başarıları desteklenir. Özel okul ve özel ders deneyimi Evde Eğitim ile uzaktan eğitim ve canlı eğitim olarak yaşanır.

Evde Eğitim İçerikleri

Geniş Dijital İçerik

Evde Eğitim bilgi edinmek için sınırsız bir kaynak olmanın yanında, öğrencilerin durumlarını kontrol edebilmek ve soru çözümlerinde zorlanmalarını engellemek adına bir dizi yenilik sunar. Online dersler yanında öğrenci odaklı multimedya dersleri, Türkiye geneli online deneme sınavları, devam eden değerlendirmeler ve ayrıntılı raporlamalar öğrenme sistemini evde eğitim için etkili ve uygun fiyatlı bir seçenek haline getirir.

Yetenek Keşif Atölyeleri

Öğrencilerin ders başarıları artırılırken içlerinde taşıdıkları yeteneklerin de ortaya çıkması sağlanır. Online yetenek keşif atölyeleri sayesinde, birbirinden farklı çalışmalarla öğrencilerin kişisel gelişimleri de desteklenir. Online ve uygulamalı olarak gerçekleşen uzaktan eğitim ile birlikte kendi robotlarını tasarlayabilen, kodlama dilinden anlayan çocuklar yetişir. Her öğrencinin ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre seçebileceği atölyelerle evde eğitim keyfi artar.

Eğitim Koçluğu

Her öğrencinin kendine özgü öğrenme tarzına, gereksinimlerine ve hedeflerine uygun kişiye özel eğitim ve birebir öğrenci takibi ile kendi hızında öğrenme imkanı tanır. Öğrenci koçluğu tarafından yürütülen öğrenci merkezli çalışmalarla öğrencilerin etkili ders çalışma yollarını öğrenmesi ve doğru hedef belirleyebilmelerine yönelik çalışmalar yürütülür. Kişiselleştirilmiş programlarla öğrencilerin başarıları artırılırken, veli görüşmeleriyle de öğrenciler birebir takip edilir.

Haydi Sor

Ders çalışırken ya da sınavlara hazırlanırken çözülemeyen sorular öğretmenlere iletilerek, detaylı bir şekilde çözülür. Cevaplanan sorular bildirimle anında öğrencilere iletilerek, diğer sorular arasında kaybolmaz ya da unutulmaz. Haydi Sor uygulamasıyla öğrenciler kendi soru kütüphanelerini oluşturabilir, dilerlerse diğer öğrencilerin benzer derslerde veya konularda sordukları sorulara göz atabilirler.